top of page

Den korte håndbog til bordrollespil

               

Bordrollespil er et fantastisk medie, hvor der ikke er tilskuere, men kun medvirkende. I spillet påtager deltagerne sig rollerne som eventyrere og opdagere i en fortælling, hvor de sammen skal gennem meget ondt for at løse historiens konflikt. Det er uhyre socialt, skaber oplevelser, og kildrer til fantasien.

Traditionelt er der en spilleder, eller gamemaster, der styrer spillets forløb. Han har den givende, men krævende rolle som historiefortæller, kampdommer, organisator, og ofte forfatter og kreativ leder. Det er godt at være klædt på til opgaven, og det er hvad denne håndbog handler om. Bogen henvender sig til både begyndere og øvede.

I Den korte håndbog til bordrollespil får du en grundig introduktion og gode råd til hvordan du kommer i gang med spillet:

 

♦ Spillederen og spillernes roller og opgaver under spillet.

♦ Introduktion til de mange forskellige genrer og deres spilkonventioner.

♦ Gode råd til hvordan du kommer i gang med spillet, bruger scener, effekter, skaber skurke & helte, og løser problemer hvis de opstår.

♦ Denne udgave er udvidet med nye afsnit om forberedelse, spil via Internettet, og brug af figurer.
♦ Dette er en forkortet udgave af Håndbog til bordrollespil, som udelader to kapitler om at skrive plots, om worldbuilding, samt et længere afsnit om dansk rollespils historie.

  

Forfatteren har selv spillet bordrollespil i gennem 30 år, og har haft fingrene nede i næsten alle dele af hobbyen. Han har skrevet over et dusin eventyr til spilkongresser, og har udgivet tre bordrollespil på dansk.

 

Den korte håndbog til bordrollespil - af Bjarne Sinkjær - 152 sider i softcover - Pris kr. 130,00 - ISBN 9788743044970.

korte_haandbog.jpg
bottom of page