top of page

Ulvesagaer

Ulvesagaer er en udvidelse til bordrollespillet Ulvevinter. Det er først og fremmest en samling af eventyr der kan spilles i tilfældig rækkefølge. Desuden indeholder bogen også en beskrivelse af en storby, samt fire små artikler. Eventyrerne er korte og hurtige at sætte sig ind i, og de egner sig derfor godt til f.eks. SFO og fritidshjem.

Ulvesagaer er pt. ikke i handlen, men vil blive genudgivet.

I Ulvesagaer finder du:

♦ Ti eventyr til Ulvevinter. Ni af eventyrerne har tidligere været udgivet på Ulvevinters hjemmeside, men bringes her i bogform, i nyredigerede udgaver.
♦ Det tiende eventyr, Knive i mørket, er et helt nyt eventyr, der handler om mord, mørk magi og forræderi i byens skjulte kloakker. Eventyrerne er på jagt efter en stjålet statue, da de møder to fjendtlige grupper der stræber hinanden efter livet – de må derfor bestemme sig til hvem de vil holde med.
♦ Helt nyt er også en længere beskrivelse af Højby, hovedstaden i kongeriget Frit Anirr. Ideen er at eventyrerne, efter at have boet landsbyen Ulfshalle (beskrevet i udvidelsen Tharos), flytter til den 'store by' og møder Frit Anirrs vigtigste personligheder.
♦ Der er også fire små artikler, der fortæller om begravelser, tyvenes lav, byen Hvideborg og om selterne – det gamle folk på Tharos.

bottom of page